For all English language readers

All English readers please click here and please forgive my English translated :), I can't write in both Romanian and English every post. But, if you comment I will answer/write in English :) Thanks,

luni, 3 ianuarie 2011

Bine ai venit 2011!

Astazi este prima zi de "lucru" pentru 2011. Si cum se poate incepe mai bine o zi decat cu o cana de ceai, o felie de cozonac :) si o agenda nou nouta.

Iubesc agendele... in fiecare an incep cate una si pe masura ce timpul trece si se apropie iarna scriu din ce in ce mai putin in ea. Si de fiecare data imi propun sa fiu consecventa si sa adaug macar un rand in fiecare zi. Un singur lucru pe care as vrea sa il fac astazi. Un moment fericit. Un obiect care mi-a placut. Un vers. Un desen.

Anul asta va fi altfel! Am sa scriu in fiecare zi ce am de facut si am sa bifez seara ce am reusit sa fac! Am sa imi notez fiecare moment de fericire si cand o sa fiu trista imi voi aminti fiecare clipa!

Ca un facut in dimineata asta, prima din an in care sunt in fata calculatorului, am gasit si agenda pentru anul asta! Exact cum imi doream. O voi imprima, am sa ii adaug printre pagini fotografii din 2010 si poze haioase si am sa ii fac copertile din panza cat mai colorata, Este gratis la Get Organized, in format pdf. Trebuie intrat pe pagina lor de Facebook si dat Like, restul de instructiuni sunt la ei pe pagina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails