For all English language readers

All English readers please click here and please forgive my English translated :), I can't write in both Romanian and English every post. But, if you comment I will answer/write in English :) Thanks,

miercuri, 8 septembrie 2010

Pietre

Etsy Knitalatte
Mi-am amintit ca trebuie sa fac ceva cu tonele de pietre care sunt inca in Bucuresti :).  Mai demult am vazut pietrele imbracate facute de Margaret Oomen si am fost fermecata.
Mi se parea ca e usor, asa ca am incercat si eu. :( nu mi-a iesit chiar cum am vrut. Ce am crosetat s-a intins, piatra a iesit... Dupa asta am mai facut niste inimioare crosetate pe care le-am lipit pe pietre ca sa fiu sigura ca stau :). Trebuie sa recunosc ca nu sunt multumita. Plus ca mi se pare mult mai greu sa crosetezi cu ata aia subtire.  Astazi cum m-am trezit eu de dimineata si ma uitam pe net pe grupurile preferate am dat peste un grup care are doar pietre imbracate ceea ce mi-a reamintit proiectele mele incepute si neterminate. Frustrarea da' mie de ce nu imi iese la fel.
Etsy Knitalatte
Prin urmare cand ajung in Buc. ma apuc iar de crosetat pietre, desi cred ca ar fi mai util sa imi mai fac niste fulare. Dar.. vedem. Pana atunci niste poze si linkuri :) pentru inspiratie.
Intai de toate Cum se face :) simplu si la obiect.
Si inca niste poze de pe Flickr pentru inspiratie.
Daniela H.
Margaret Oomen
Danisboots
CrocthetDad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails